Title Image

BESTE BIOLOGISCHE FRIET VAN NEDERLAND

Blog

Verkozen tot beste friet van Nederland!

De Belg Waterloo is een begrip in het noorden van Nederland als het gaat om dagelijks vers gesneden (van BIOLOGISCHE AARDAPPELEN ) Vlaamse Frites. De productie van de aardappelen gebeurt in eigen beheer. De friet wordt niet alleen ter plaatse vers gesneden, zelfs de 100% plantaardige vetten waar ze in gebakken worden zijn iedere dag vers! Uiteraard worden de Frites altijd gescheiden gebakken van onze snacks.

De vijf beste patatzaken van Nederland

Daar is-ie dan! De gloednieuwe 2018-editie van onze patatfriet-lijst!We kregen veel commentaar op het feit dat we enkel het woord patat gebruikten, dus hierbij: patatfriet. Graag gedaan mensen! We aten een hoop patatfrieten en kwamen tot de volgende top vijf. Daar eet je (volgens ons) de lekkerste friet van Nederland.

1. De Belg Waterloo (Groningen)

Een vaste waarde, want vanaf het allereerste begin staan ze in onze lijst. En dat is nog altijd meer dan verdiend! We worden nooit teleurgesteld als we hier een patatje eten. Mede daardoor staan ze dit jaar op nummer 1! Nog altijd is dit de enige ‘mobiele’ friettent in onze test. En absoluut een begrip in de regio.

Het gaat natuurlijk allemaal om de patat en die is er heerlijk, in de bekende rood-geel-zwarte zakken. Perfect gebakken, goudbruin en met de lekkerste sauzen. Probeer ook eens de heerlijke kruiden op je patat! Voor openingstijden en andere standplaatsen kun je terecht op de website van De Belg Waterloo

Sorry, the comment form is closed at this time.